|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 27 de juny de 2012

Tractament fitosanitari en carrers del poble

Durant la nit del 28 al 29 de juny.
Durant la nit del dijous 28 al divendres 29 de juny una empresa contractada per l’Ajuntament de Cardedeu realitzarà un tractament fitosanitari en els arbres d’alguns carrers del municipi. Concretament, els carrers on s’actuarà són: Jaume Campmajor, Llinars, Catalunya, Doctor Barraquer, Galícia, Arquitecte Gaudí, plaça Anselm Clavé, plaça Margarida Xirgu, plaça Flors de Maig, plaça de l’Església, carretera de Dosrius, carretera de Cànoves, passeig Mestre Alexandri, avinguda Can Montells, avinguda Eduard Corbella, Serreta (entre Rifanyes i Mestre Falla; entre Mestre Falla i Enric Granados).

Per tal d'evitar molèsties, us recomanem que no deixeu obertes portes i finestres que donin al carrer. Tot i així, us informem que aquest tractament no és perjudicial per a la salut.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: