|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimarts, 8 d'abril de 2014

Tractament fitosanitari a carrers del municipi

Es durà a terme les nits del 24 al 25 i del 25 al 26 d'abril.
Durant les nits del dijous 24 al divendres 25 i del divendres 25 al dissabte 26 d'abril una empresa contractada per l'Ajuntament de Cardedeu realitzarà un tractament fitosanitari en els arbres d'alguns carrers del municipi pel control de fongs de secada.

Concretament, els carrers on s'actuarà són: Esteve Barangé, Acàcies, av. Germans Senesteve, pl. de la Porta Oberta, Sant Josep Oriol, Trias de Bes, Enric Granados, Francesc Camprodon, Pau Gargallo, parc de la Font dels Oms, av. Vilamajor, parc dels Pinetons, pl. Joan Alsina, parc Clusellas i Teixé, parc de Bellavista, Sant Miquel i av. De la Coma.

Els productes que s'utilitzaran seran un insecticida a base de Piriproxifen 10% amb número de Registre 19764, un fungicida a base de Metil-tiofanat 70% amb número de Registre 22044, un fungicida a base de Forseti- Al 80% amb número de registre 15907 i un adob de Fosfit potàssic segons Registre de Productes Fitosanitaris del Ministerio de Agricultura Ramaderia y Pesca.

Per tal d'evitar molèsties, us recomanem que no deixeu obertes portes i finestres que donin al carrer. Tot i així, us informem que els productes que s'utilitzaran estan autoritzats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per a la seva utilització a parcs, jardins i via pública.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: