|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dimecres, 17 d'octubre de 2018

Tractament del fong de secada i contra l'eruga de la processionària

La nit i matinada dels dies 25 i 26 d'octubre.

Les nits dels dies 25 i 26 d'octubre es farà un tractament del fong de secada i contra l'eruga de la processionària en diferents espais del municipi. Els productes que s'empraran són classificats com a adobs i compatibles amb l'agricultura ecològica: el Brotaverd i un producte de matèria activa amb Bacillus thuringiensis, amb número de registre 21056. Els productes no són considerats perillosos per a la salut però es recomana tenir les finestres tancades per evitar molèsties.

Els carrers, places i espais que es tractaran seran preferentment: Molí dels Lledó, Països Catalans, Pau Casals, Pinetons, passeig de la Riera, Colon, Esteve Barangé, Manolo Hugué, Montells, parc Pompeu Fabra, Antoñita Fontova, Pau Gargallo, plaça de la Font trobada, parc Pinetons, Mestre ALexandri amb carrer Lluís Llibre, parc de la Serreta, plaça E. Borràs, cementiri municipal, Vil·la Paquita, plaça de la Font Trobada, placa Francesc Macià i parterre lateral de la rotonda sud.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: