|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dimarts, 27 de setembre de 2016

Tractament contra la processionària del pi (octubre 2016)

El 6 i 7 d'octubre.
Les nits del 6 i 7 d'octubre es duran a terme tractaments contra la processionària. Es farà en horari nocturn, entre les 22 i les 6h, i amb els productes insecticida de matèria activa Bacillus thuringiensis amb número de registre 19856.

Es tractaran els carrers: Molí dels Lledó, Països Catalans, Pau Casals, Mare de Déu de la Mercè, passeig de la Riera, Pi, Esteve Barangé, Manolo Hugué, Montells, parc Pinetons, Mestre Alexandri, pl. Antoñita Fontova, Pau Gargallo, passeig de la Riera, pl. Font Trobada, cementiri, jardí del Museu, teatre Esbarjo, pati CSTEC, pati escola Dolors Graners, pati escola Les Aigües, Vil·la Paquita, pati casal d'avis, plaça doctor Romà i Julià, pl, de la Creu, plaça Francesc Macià, parterre lateral rotonda sud, i voltants ermita de st. Hilari.

Per tal d'evitar molèsties, us recomanem que no deixeu obertes portes i finestres que donin al carrer.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: