|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dimarts, 18 d'abril de 2017

Tractament contra el fong de secada en pins, cedres i alzines

El 21 i el 24 d'abril.

Les nits del divendres 21 i del dilluns 24 d'abril està programat el tractament contra el fong de secada en pins, cedres i alzines de diversos punts de Cardedeu. Enguany el tractament es farà amb un producte autoritzat en agricultura ecològica de residu 0, el qual té registre d'adob CEE i, per tant, no està classificat com a fitosanitari.

En concret, s'actuarà als carrers Acàcies, av. rei En Jaume, Esteve Barangé, Francesc Camprodon, Pau Gargallo, av. Montells, av. Vilamajor i Sant Miquel. També als parcs Pinetons i Pompeu Fabra, Font dels Oms i Joan Clusellas i Teixé, i a les places del Dr. Romà i Julià, de la Font Trobada i el lateral de la rotonda d'entrada sud de Cardedeu. A més, s'actuarà en els equipaments municipals de l'escola Dolors Granés (cedres a la part del carrer Dolors Granés), escola Les Aigües (ctra. de Dosrius), Vil·la Paquita (av rei En Jaume, 114), Casal de la Gent Gran (av rei En Jaume, 55), plaça de Francesc Macià i escola bressol Can Serra.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: