|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dilluns, 21 de juliol de 2014

Tractament als plataners del municipi

Es durà a terme les nits del 28 i 29 de juliol.
Durant les nits del dilluns 28 al dimarts 29 i del dimarts 29 al dimecres 30 de juliol una empresa contractada per l'Ajuntament de Cardedeu realitzarà un tractament específic contra la corythucca ciliata als plataners.

Concretament, els carrers on s'actuarà són: Àngel Guimerà, Ausiàs March, Aviació Catalana, Balmes, Carles Riba, Casas i Amigó, Cervantes, Colon, Doctor Barraquer, Doctor Klein, Dominics, Eduard Corbella, Frederic Mistral, Girona, Jaume Morató, Joan Alcover, Joan XXIII, Josep Maria de Sagarra, Llinars, Lluís Llibre, Marià Borrell, Mestre Antoni Alexandri, Onze de Setembre, Rei En Jaume (lateral inclòs), Sagrat Cor, Salvador Espriu, Ramon de Penyafort, Santiago Rusiñol, Mare de Déu de Montserrat, Vilamajor, pl. Sant Joan, pl. Joan Amat i pl. de l'Església.

El producte que s'utilitzarà serà un insecticida a base de Fastac, amb número de registre 16398, matèria activa Alfacipermetrin 10%.

Per tal d'evitar molèsties, us recomanem que no deixeu obertes portes i finestres que donin al carrer. Tot i així, us informem que els productes que s'utilitzaran estan autoritzats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per a la seva utilització a parcs, jardins i via pública.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: