|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Fires

Divendres, 17 de maig de 2013

Tot a punt per la Fira de Sant Isidre de Cardedeu - FICARD 2013

Del 17 al 20 de maig als parcs els Pinetons i Pompeu Fabra.
La 30ena edició de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu - FICARD començarà el divendres 17 de maig amb l'acte d'inauguració que tindrà lloc a les 7 de la tarda a l'estand de l'Ajuntament del recinte firal, i comptarà amb la presència de l'Hble. Sr. Francesc Homs, conseller de Presidència de la Generalitat de Catalunya, l'alcaldessa Calamanda Vila, el president de l'Associació de la Fira de Sant Isidre, Josep Maria Vilà, i les autoritats locals i comarcals.

Com sempre, el protagonista principal de la Fira serà el bestiar, amb els concursos de bestiar boví i equí, el concurs de doma clàssica o l'exposició de maquinària agrícola. En destaca l'espectacle eqüestre "Symbiosis" a càrrec de Miron Bococi, que es farà diumenge al matí. També hi tindran cabuda les activitats tradicionals i més consolidades com la desfilada de models, el concurs mundial de menjadors de borregos o la burricada, entre d'altres. Tampoc hi faltarà la Mostra gastronòmica, amb les degustacions que oferiran una desena de restaurants de Cardedeu i rodalies.

Pel que fa als expositors, se n'esperen més de 150 de la comarca i d'arreu dels països catalans, qui oferiran productes i serveis per a tots els públics del divendres 17 al dilluns 20 de maig. Tot plegat emmarcat en l'entorn natural privilegiat dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons.

El trenet turístic tornarà a passejar tothom qui ho desitgi pel municipi, i acostarà les persones que vulguin visitar la Fira dels barris fins al recinte firal.

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu és un certamen ramader, agrícola i comercial amb activitats lúdiques complementàries. Està organitzada per l'Associació Fira de Sant Isidre amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: