|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dijous, 3 de maig de 2012

Tot a punt per a la Cursa Fira Sant Isidre, amb gran èxit d'inscripcions

En aquesta 18a edició, que se celebrarà el diumenge dia 6 de maig, ja s'hi han inscrit més de 1.500 participants.
El Col·lectiu d’Atletes de Cardedeu organitza un any més la Cursa Fira de Sant Isidre, activitat que celebra la seva 18a edició i que aquest any compta amb més de 1.500 corredors. Aquesta gran acollida per part dels participants ha fet que s’hagi hagut de tancar la llista d’inscripcions per a la cursa d’adults.

La Cursa se celebrarà el diumenge 6 de maig a les 9 del matí, sortirà del carrer Jaume Campmajor, al Pavelló d’Esports, i recorrerà 10 kilòmetres, per un circuit urbà i rural, fins a tornar al mateix punt. Alhora també se celebrarà la 16a edició de la Cursa amb cadira de rodes. En aquest cas el circuit serà d’uns 5 kilòmetres i també començarà i acabarà al Pavelló d’Esports. El cronometratge dels temps es farà amb el sistema de xips, que es podrà recollir, juntament amb el dorsal, el mateix dia de la cursa a partir de les 7 del matí.

A més, aquest és el tercer any que els Corrigaires han organitzat una cursa infantil amb l’objectiu de fomentar la participació dels nens i la pràctica d’esport. La cursa se celebrarà el dissabte 5 de maig a les 6 de la tarda i les inscripcions es podran fer fins al mateix dia de la cursa amb un màxim de 200 participants, d’entre 6 i 12 anys, que competiran en diferents categories. Les inscripcions també es podran fer de manera anticipada a Esports 10 i al Mercat de Cardedeu.

El recorregut de la cursa infantil tindrà el punt de partida i final a la Plaça Sant Corneli i la distància variarà entre els 400 i els 2.000 metres en funció de la categoria.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: