|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 22 de setembre de 2010

Tornen les escenes d'estiueig "El final de l'estiueig a Cardedeu"

El Museu Arxiu Tomàs Balvey ofereix un itinerairi guiat acompanyat de petites escenificacions teatrals de l'obra "Gente bien" de Santiago Rusiñol, pels jardins i les cases d'estiueig del Cardedeu de finals del segle XIX.
En el marc de les Jornades Europees del Patrimoni, el Museu ha preparat per quarta vegada consecutiva aquesta iniciativa. Es tracta d'una proposta itinerant i teatralitzada de visita als principals punts de l'estiueig de finals dels segle XX a Cardedeu per conèixer com era la vida dels estiuejants d'altres temps. Un itinerari de dos dies per descobrir el final de l'estiueig a Cardedeu, un seguit d'escenes recreades per actors locals aficionats en els escenaris reals: els porxos, els jardins, els vestíbuls o els salons de les torres d'estiueig. Cada dia es faran escenes i programes diferents.

Els itineraris es faran duran el dissabte a la tarda i el diumenge al matí i aniran a càrrec de l'Associació Artescena de Cardedeu. Aquest any, com a novetat, cada escena teatralitzada portarà un títol, recreant les petites representacions de teatre a la natura de l'època.

Podeu consultar el programa d'escenes d'estiueig al document situat al costat d'aquestes línies.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: