|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 27 de juliol de 2010

Tornen les nits de pel·lícula amb el 18è Cicle de cinema a la fresca

El ja tradicional Cicle de cinema a la fresca previ a la Festa Major de Cardedeu torna enguany amb quatre propostes, totes a la plaça de Sant Corneli a les 10 de la nit.
Cal portar la seva cadira, i en cas de pluja, la projecció es farà a l'Esbarjo-Verdi.

• Diumenge 8 d'agost
ADÉU, ESPANYA?
És un treball que compara la realitat de Groenlàndia, Escòcia i el Quebec amb Catalunya. Per fer-ho, el documental es pregunta si la secessió és democràtica i si els processos d'independència són jurídics o fruit d'una negociació. Aquest documental es va emetre per TV3, dins el programa "Sense ficció" i va tenir una mitjana de 733.000 espectadors.
Directora: Mª Dolors Genovès
Durada: 96 min.

• Dilluns 9 d'agost
CELDA 211
En Joan, funcionari de presons, es presenta en el seu nou destí un dia abans de la seva incorporació oficial. Aquí, pateix un accident instants abans que es desencadeni un motí en el sector dels FIES, els presos més temuts i perillosos. Els seus companys no poden fer res més que vetllar per les seves pròpies vides i abandonen el cos desmaiat d'en Joan a la cel•la 211. Quan es desperta, en Joan comprèn la seva situació i es fa passar per un pres més dels amotinats. A partir d'aquest moment, el protagonista haurà de jugar-se-la a base d'astúcia, mentides i perill, sense saber encara quina trampa li ha preparat el destí.
Director: Daniel Monzón
Intèrprets: Luis Tosar, Alberto Amman, Antonio Resines, Manuel Morón, Marta Etura, Carlos Bardem.
Gènere: Thriller/drama
Durada: 114 min.
No recomanada a menors de 18 anys

• Dimarts 10 d'agost
SHERLOCK HOLMES
Robert Downey Jr. i Jude Law donen vida als memorables Holmes i Watson, en aquesta nova i atrevida versió del llegendari detectiu i del seu fidel company. Demostrant aptituds de combat tan mortals com el seu llegendari intel•lecte, Holmes lluitarà com mai ho havia fet abans per desemmascarar un complot mortal que podria destruir el país. Pistes desconcertants, fantàstiques deduccions, àgils i ingenyiosos diàlegs, escenes que et deixen sense respiració i et condueixen a nous misteris.
Director: Guy Ritchie
Intèrprets: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong.
Gènere: Acció/misteri
Durada:124 min.
No recomanada a menors de 13 anys

• Dimecres 11 d'agost
INVICTUS
Nelson Mandela va estar a la presó durant 27 anys per la seva lluita heroica contra l'apartheid. Però, després de ser escollit com a president de Sud-àfrica, en lloc d'optar per la revenja, va perdonar als seus opressors i va buscar la unió del país en un lloc diferent: el camp de rugby. Clint Eastwood dirigeix de manera magistral aquesta verídica i commovedora història sobre un equip inspirat per vèncer i unir a la nació. Morgan Freeman interpreta el personatge de Mandela, qui demana al capità de l'equip nacional de rugby que faci l'impossible per guanyar la Copa del Mundial del 1995.
Director: Clint Eastwood
Intèrprets: Morgan Freeman, Matt Damon, Patrick Mofokeng, Matt Stern.
Gènere: Drama/Història/Esport
Durada: 128 min.
Recomanada a tots els públics.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: