|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimecres, 4 de març de 2015

Torna la fira Fora Estocs a la pista del parc de Pompeu Fabra

Aquest any, amb activiats per a tota la família: diumenge 8 de març, de 9 a 14 h.
Cardedeu celebrarà la tercera edició de la fira Fora Estocs el diumenge 8 de març, una iniciativa conjunta de l'Ajuntament de Cardedeu i la Unió de Botiguers i Comerciants de Cardedeu (UBC) i amb l'objectiu de mostrar l'oferta comercial del municipi i productes a preus molt interessants. L'horari de venda serà de 9 a 14 h, a la pista coberta del parc de Pompeu Fabra.

A la Fira Fora Estocs els visitants podran aconseguir oportunitats a bon preu i els comerciants podran finalitzar la temporada oferint els preus més competitius.

Com a novetat d'aquest any, s'han organitzat activitats durant la jornada:

• De 10 a 13 h
Taller infantil de manualitats
Espai de joc creatiu

• A les 10 h
Sorteig de vals de compra: un primer premi de 20 vals de 5€, dos segons premis de 10 vals de 5€, cinc tercers premis de 4 vals de 5€ i entrades de 2x1 per l'Esbarjo Verdi.
Per participar-hi només cal que registrar-se a la pàgina de Facebook de la Unió de Botiguers i Comerciants de Cardedeu, omplir el formulari i validar-ho des del correu electrònic.

• A les 13 h
Espectacle infantil d'animació a càrrec de 3/4 de 15

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: