|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Divendres, 22 de maig de 2015

Torna la Fira de Sant Isidre - FICARD 2015

Del 22 al 25 de maig als parcs els Pinetons i Pompeu Fabra.
La 32ena edició de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu - FICARD començarà el divendres 22 de maig amb l'acte d'inauguració que tindrà lloc a les 7 de la tarda a l'estand de l'Ajuntament del recinte firal, i comptarà amb la presència de Jordi Turull i Negre, diputat del Parlament de Catalunya, de l'alcaldessa Calamanda Vila, del president de l'Associació de la Fira de Sant Isidre, Josep Maria Vilà, i de les autoritats locals.

Com ja és habitual, el protagonista principal de la Fira serà el bestiar, amb els concursos de bestiar boví i equí, demostració d'obediència i agility de gossos, exhibicions d'equitació i de salt d'obstacles, entre d'altres. En destaca l'espectacle eqüestre Aranda del Duero del diumenge a les 12 h o la demostració "Al cel a cavall" de dissabte a la tarda, on es barreja la doma tradicional amb estils innovadors.

Hi no hi falten les activitats tradicionals i més consolidades com la desfilada de models, el concurs mundial de menjadors de borregos, la burricada, o les demostracions de cultura popular i tradicional de les entitats de Cardedeu, entre d'altres. I com sempre, es podran degustar plats deliciosos a la Mostra gastronòmica, amb l'oferta d'onze restaurants de Cardedeu i rodalies.

També se celebrarà la segona Fira de Turisme Rural i Familiar, que es va estrenar l'any passat, i on es podran visitar expositors del sector que mostraran els seus serveis. També s'hi faran activitats per a tota la família. La Fira de Turisme Rural i Familiar estarà ubicada al parc Pompeu Fabra, al costat de la pista coberta.

Pel que fa als expositors, se n'esperen prop de 200 de la comarca i d'arreu dels països catalans, que oferiran productes i serveis per a tots els públics del divendres 22 al dilluns 25 de maig. Tot plegat emmarcat en l'entorn natural privilegiat dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons. El trenet turístic tornarà a passejar tothom qui ho desitgi pel municipi, i acostarà les persones que vulguin visitar la Fira dels barris fins al recinte firal.

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu és un certamen ramader, agrícola i comercial amb activitats lúdiques complementàries. Està organitzada per l'Associació Fira de Sant Isidre amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardedeu.

Consulteu el programa adjunt al costat d'aquestes línies.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: