|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dilluns, 26 d'octubre de 2015

Torna el Programa LECXIT: incentivar el gust per la lectura amb l'acompanyament de voluntariat

Per tirar endavant la iniciativa es fa una crida de voluntariat.
A Cardedeu torna a posar-se en marxa el programa LECXIT (lectura per a l'èxit educatiu), impulsat per la regidoria d'Educació i en col·laboració amb la Biblioteca Marc de Vilalba, les escoles de Cardedeu i la Fundació Jaume Bofill. La finalitat de LECXIT és incentivar el gust per la lectura i millorar la comprensió lectora d'alumnes de 4t a 6è de primària, amb l'acompanyament de persones voluntàries de Cardedeu.

L'any passat es va fer una prova pilot que va tenir molt bona acollida, i per això enguany es torna a repetir amb un punt LECXIT a la biblioteca amb deu alumnes de 4t (dos de cada escola) i deu persones voluntàries, una per a cada alumne. Cada infant compartirà una hora a la setmana amb una persona voluntària (el dimarts o el dijous de 17 a 18 h) i gaudiran plegats de la lectura i del món apassionant dels llibres.

Des de les escoles, la biblioteca i l'Ajuntament fem una crida a persones que vulguin fer aquest acompanyament lector. Si us agrada molt llegir, teniu més de setze anys i ganes d'acompanyar la lectura d'un infant, contacteu amb:

• Biblioteca Marc de Vilalba
Dr. Klein, 101
93 871 14 17

• Educació - Ajuntament (Can Borràs)
Dolors Granés, 2
93 846 21 50

El programa LECXIT s'emmarca dins el Pla Educatiu d'Entorn de Cardedeu.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: