|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dimarts, 3 de juliol de 2018

Torna el cicle santcorneliarts(2) a la Capella de Sant Corneli

Les artistes Vanessa Pey i Laia Estruch enceten el projecte exposant les seves obres

El Museu Arxiu Tomàs Balvey (MATBC) presenta una nova exposició a la capella de Sant Corneli dins el cicle santcorneliarts(2), un projecte del Museu coordinat i comissariat per Mercè Alsina i Enric Maurí.

Vanessa Pey i Laia Estruch, seran les encarregades d'encetar el primer cicle reunió amb una mostra que es podrà visitar a la capella de Sant Corneli a partir del divendres 6 de juliol i fins el 19 d'agost. La inauguració serà el proper divendres 6 a les 19 h, a la capella de Sant Corneli

Cicle reunió. Reunió 1. Vanessa Pey i Laia Estruch
Pel potencial que té el pensar de manera comunitària, la reunió ha estat vista moltes vegades com un perill, sobretot pels règims totalitaris, i ha estat sotmesa a regulacions per llei. Aquest cicle vol reivindicar la trobada física, en un espai i un temps concret on passen coses: la reunió com a esdeveniment. El cicle tracta d'això, de proposar mecanismes de debat, de discussió. Reunir dos o tres artistes perquè l'exposició prengui forma a partir de decisions preses col·lectivament, de manera horitzontal.

A Reunió 1 es troben les artistes Vanessa Pey i Laia Estruch, amb dues propostes que exploren com ens manifestem en l'espai públic.

Amb les imatges de la sèrie Beating Paths, Vanessa Pey busca a través de la superposició d'imatges crear/ descobrir una realitat més complexa del ser, capaç de representar la configuració de les identitats personals, múltiples i contradictòries.

Laia Estruch descriu el seu treball en el camp de la performance com una aproximació al camp de l'escultura efímera, en el qual el seu cos, veu i moviment tenen un paper rellevant.

Santcorneliarts(2):
El programa d'exposicions santcorneliarts(2) reprèn el projecte iniciat a finals dels anys 90 del segle passat en la qual es van mostrar projectes inèdits d'artistes com Joan Brossa, Jordi Benito, Benet Rosell, Pere Noguera, Ester Ibarrola, Robert Meyer, o Alvar Calvet, entre d'altres. Amb aquella iniciativa primera, aquest cicle comparteix la visió, que va del local a l'universal, amb la voluntat d'acostar diferents aspectes de l'art contemporani al públic en general i a l'escoles. En el programa santcorneliarts(2) es manté el caràcter intergeneracional, transdisciplinari i amb perspectiva de gènere, així com una doble mirada, retrospectiva i prospectiva, per promoure una comprensió crítica sobre els temes actuals del pensament i la creació.

Horari de la capella:
- Divendres de 17 a 20 h
- Dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h
- Diumenges d'11 a 14 h

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: