|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dilluns, 27 d'abril de 2015

Tomàs Elias, Josep Castells i Jordi Castells, guardonats amb la Creu de Terme

L'acte, molt emotiu, va congregar uns 200 familiars i amics dels tres distingits.
Els Srs. Tomàs Elias Pont, Josep Castells Planas i Jordi Castells Planas van rebre dissabte el guardó de la Creu de Terme, la màxima distinció del municipi, en un acte emotiu amb familiars i amics.

Tomàs Elias Pont ha rebut el reconeixement per la seva tasca voluntària, desinteressada i altruista com a membre i impulsor d'algunes comissions encarregades de l'organització d'activitats culturals rellevants al municipi, entre les quals es destaquen els inicis de l'actual Fira de Sant Isidre, els Tres Tombs i la Cavalcada de Reis.

Josep Castells Planas i Jordi Castells Planas han estat guardonats per la seva trajectòria professional com a escenògrafs en el món de les arts escèniques i de la museografia, per la seva implicació i aportació al món cultural local de Cardedeu i per la seva tasca com a ambaixadors internacionals de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: