|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 29 de juny de 2012

Telefónica confia restablir el subministrament telefònic aquesta tarda

Algunes zones de Cardedeu estan patint un tall de subministrament telefònic
L’empresa Telefónica ha confirmat a l’Ajuntament de Cardedeu que estan treballant en el problema i que esperen poder restablir el servei amb normalitat avui a la tarda o, a molt estirar, durant el cap de setmana.

Segons l’empresa, aquesta està patint una sèrie de sabotatges en diferents municipis de la zona per part de treballadors d’una de les empreses que té subcontractades (Avanzit).

Un cop s’hagi restablert el servei, aquells usuaris que hagin patit talls en el subministrament poden tramitar la reclamació corresponent trucant al servei d’atenció de la seva companyia telefònica. En cas que no estiguin conformes amb la resolució de la companyia, poden presentar una reclamació a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, a través de l’OAC.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: