|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimarts, 19 de juny de 2012

Tancament temporal de les minideixalleries per les revetlles de Sant Joan i Sant Pere

Aquests punts de recollida tornaran a estar operatius a partir de la primera setmana de juliol
Les minideixalleries instal·lades al municipi romandran tancades durant un període aproximat de dues setmanes, coincidint amb les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, per tal de prevenir la seguretat del ciutadà i reduir el risc de desperfectes per vandalisme. A les mateixes minideixalleries hi haurà un adhesiu informant del tancament, i a partir del 20 de juny es col·locarà interiorment una placa metàl·lica llisa per obstruir-ne l’obertura. Aquesta protecció està previst que es retiri la primera setmana de juliol. Cardedeu disposa de tres minideixalleries, situades a l’Avinguda Rei en Jaume.

Les minideixalleries són bústies de recollida de residus sòlids de petit format en dipòsits independents (piles, bateries de mòbil, CD-DVD, bolígrafs i retoladors, cartutxos d’impressora d’injecció, bombetes de baix consum, bombetes convencionals i bombetes halògenes).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: