|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Divendres, 25 de gener de 2013

Talls al carrer Lluís Llibre

Des de dimarts 29 a divendres 1 de febrer es duran a terme treballs d'esporga al carrer Lluís Llibre. Això provocarà talls en diferents trams.

Dins la campanya d'esporga la setmana vinent, de dimarts a divendres, es duran a terme els treballs d'esporga de rebaix dels plàtans del carrer Lluís Llibre. Per això, no es permetrà l'estacionament al carrer, i s'efectuaran talls en la circulació de vehicles de la següent manera:

-Dimarts 29 i dimecres 30: tall del carrer Lluís Llibre entre el passeig de la Riera i el carrer Dr. Ferran. El trànsit serà desviat pel carrer Mestre Alexandri fins a l'av. Eduard Corbella.

-Dijous 31: tall del carrer Lluís Llibre entre el carrer Dr. Ferran i la ctra. de Cànoves. El trànsit podrà baixar pel carrer Dr. Ferran.

-Divendres 1 de febrer: tall del carrer Lluís Llibre entre la ctra. de Cànoves i el carrer Cervantes. El trànsit podrà anar en direcció nord per la ctra. de Cànoves.

Afectacions al bus: el recorregut del Bus Urbà de Cardedeu no es modificarà. Serà l'únic vehicle que podrà circular per la zona.

Veïns: els residents als carrers afectats que s'identifiquin tindran garantit l'accés als seus garatges.

Més Informació
Enllaç Plànol del municipi

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: