|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimarts, 25 de juny de 2013

Tallers per millorar les competències en la recerca de feina

Els dimarts de juliol, de 9.30 a 12.30 h. Cal estar inscrit a la borsa de treball i al club de feina.

El club de feina ha preparat diversos tallers durant el mes de juliol per millorar les competències professionals i personals i tenir més possibilitats en la recerca de feina.

• Dimarts 2 juliol
De què busco feina?
Véns d'un sector laboral amb poca demanda laboral? Has acabat els estudis i no saps què pots fer? Vols ampliar les teves possibilitats laborals?
Aquest taller va dirigit a conèixer el propi perfil professional, els punts forts i els punts de millora per tal de definir l'objectiu laboral i ampliar les sortides laborals possibles.

• Dimarts 9 juliol
Canals de recerca de feina
Tens clar quin tipus de feina busques i tens el currículum fet, però on i com pots buscar feina?
L'objectiu d'aquest taller és explorar els diferents canals de recerca de feina que hi ha, conèixer-ne les característiques i valorar quines vies resulten més efectives en el nostre procés de recerca.

• Dimarts 16 juliol
L'entrevista de feina i el procés de selecció
T'has quedat mai en blanc o sense saber què dir davant una pregunta en una entrevista de feina? Vols conèixer com són els processos de selecció de les grans empreses com per exemple Mercadona, Lidl, Decatlhon,etc.?
Aquest taller té per objectiu donar-te la informació i les habilitats que necessites per superar amb èxit una entrevista de feina i un procés de selecció.

• Dimarts 23 juliol
Recerca de feina per internet (nivell I)
En aquest taller crearem un correu electrònic, aprendrem a buscar informació a internet i utilitzar la web de Xaloc per la recerca d'ofertes.

• Dimarts 30 juliol
Recerca de feina per internet (nivell II)
En aquest taller aprendrem com inscriure's a les borses de treball online i a generar un perfil a les xarxes socials com per exemple Linkedin.

Els tallers es duran a terme els dimarts del mes de juliol de 9.30 a 12.30 h a La Mongia. És imprescindible estar inscrit a la Borsa de treball i al Club de feina.

Més Informació
Enllaç Formació i Ocupació

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: