|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dimarts, 6 de desembre de 2011

Tallers per millorar la qualitat de vida i el benestar de la gent gran

La regidoria de Serveis Socials, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha organitzat els tallers adreçats a la gent gran del municipi.

Es faran tots els dimecres del 14 de desembre a l'1 de febrer, de 10 a 12 h, a Can Borràs (Dolors Granés, 2). Les inscripcions es poden formalitzar fins el 12 de desembre.

L'envelliment és un ingredient inseparable de la vida, és un procés llarg i lent que afecta al cos, la ment i les relacions amb el nostre entorn. Envellir significa saber afrontar aquests canvis biològics, psicològics i socials. Coneixerem eines que ens permetran millorar la nostra qualitat de vida, entendre millor l'etapa que estem vivint i poder superar i adaptar-nos a les noves situacions que se'ns presenten, tot valorant allò que ens aporta la nostra edat. Posarem els continguts a la pràctica mitjançant activitats lúdiques, com petites improvisacions, elaboració d'escenes i representacions, tot això combinat amb sessions per treballar tècniques de relaxació i pensament positiu a partir de la música o la dinàmica del riure.

Continguts:
• Els conceptes de benestar i de qualitat de vida. Els canvis a nivell biològic, psicològic i social. L'autoconeixement, les motivacions i els desitjos.
• L'autoestima: el meu estat d'ànim, el meu paper
• La relació amb els altres: mantenir bones relacions, evitar conflictes, utilitzar tècniques assertives
• Com afrontem les situacions difícils. Pautes per adaptar-nos als canvis
• L'estrès: aprendre a relaxar-se
• El temps i el seu ús: com ens organitzem

Més informació i inscripcions:
Can Borràs - Serveis Socials
Tel. 93 844 41 40

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: