|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 4 de juliol de 2012

Tallers i punt d'informació per la Setmana de l'Energia

Seran dissabte 7 de juliol de 17h a 21h, sota el títol "Vine a aprendre com estalviar".
En motiu de l’Any internacional de l’energia sostenible per a tothom, declarat per l’ONU aquest 2012, i dins la Setmana de l’energia a Cardedeu, l’Ajuntament instal·larà un punt d’informació a la plaça Anselm Clavé el dissabte dia 7 de juliol, de 17h a 21h, en què s’hi podran realitzar els tallers “Com estalviar energia a casa” i “La màgia de les renovables”, dirigits a la ciutadania en general. L’objectiu dels tallers és donar a conèixer instruments a l’abast de tothom en la vida quotidiana per tal d’estalviar energia i afavorir la utilització de les renovables. També es parlarà de l’ús que es fa de l’energia, per tal de promoure un canvi d’hàbits i actituds fonamentat en el consum racional de l’energia.

Els infants de 3 a 12 anys podran participar al taller “Juguem amb energia”, que tracta conceptes bàsics relacionats amb el consum, l’estalvi i les desigualtats energètiques.

L’Ajuntament de Cardedeu va adherir-se al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses, en virtut del qual es compromet a lluitar contra el canvi climàtic i a seguir el Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible (PAES) de la vila.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: