|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimecres, 25 de maig de 2016

Tallers del Servei Local d'Ocupació per al mes de juny

Van adreçats a les persones inscrites a la borsa de treball de la Mongia.
El Servei Local d'Ocupació ha preparat els tallers següents per al mes de juny:

Linkedln per a la recerca de feina
Dies 2 i 9 de juny, de 9.30 a 12.30 h
Aprendràs a donar d'alta el teu perfil a Linkedln, la principal xarxa professional. Coneixeràs l'eina per tal de millorar la teva xarxa de contactes i estratègies per a la recerca de feina: ús paraules clau, unir-te a grups i cercar ofertes de feina, etc.

Infojobs, com treure'n profit
Dimarts 7 de juny, de 9.30 a 12.30 h
InfoJobs és una de les borses de treball més utilitzades. És imprescindible conèixer en detall totes les seves possibilitats per utilitzar-la correctament. Treballarem les claus per millorar el perfil i evitar ser descartats en les seves ofertes de feina. Per a persones que ja estiguin registrades a InfoJobs.

Vols saber quina formació fa l'escola d'adults?
Dimarts 7 de juny, d'11 a 12.30 h
Coneixeràs quina formació fa el Centre de Formació d'Adults Graó (nformàtica, anglès, preparació per a proves d'accés a cicles) i com accedir-hi.

Autocandidatures per e-mail
Dimarts 21 de juny, de 9.30 a 12.30 h
Estàs cansat de malbaratar el teu temps i economia presentant currículums? Aprendràs a oferir-te a l'empresa d'una manera proactiva i mitjançant les noves tecnologies.

T'interessa treballar als ajuntaments?
Dimarts 28 de juny, de 10 a 12 h
Coneixeràs el procediment per poder presentar-se a places convocades pels diferents ajuntaments. Saber on es publiquen i tots els passos que cal fer, així com l'estructura i com funciona l'administració pública.

Ocupa't: dissenya el teu pla
Dies 2, 9, 16 i 23 juny, de 9.30 a 12.30 h
Coneixeràs les eines fonamentals: personal branding, elevator speech i canals estratègics de recerca de feina (autocandidatura, investigar empreses, voluntariat),


Les persones interessades en participar en alguna d'aquestes activitats han d'estar inscrites a la borsa de treball. Tots els tallers es faran a la Mongia (av. Jaume Morató, 18)

Inscripcions al Club de Feina:
Tel. 93 841 88 14
cf@cardedeu.cat

 

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: