|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Igualtat

Dimecres, 18 de novembre de 2015

Taller per treballar el gènere a través de les arts escèniques

Tots els dimecres el 25 de novembre al 8 de març.
En el marc del projecte GenerArt s'ha organitzat un nou taller creatiu sobre temes de gènere per dones de totes les edats, on s'aborda des del punt de vista de les arts escèniques. Es tracta de redescobrir, investigar i compartir des de la creativitat, qüestionant i repensant el gènere.

El taller s'impartirà a partir del 25 de novembre i fins el 8 de març, tots els dimecres de 18 a 20 h, a la Tèxtil Rase. El 8 de març, dia de la Dona, es farà una performance i posada en escena al Centre Cultural de tot allò treballat durant les sessions. Està impartit per Nina Uyà i Mireia Chalamanch. Informació i inscripcions a cia.katsumi@gmail.com o al telèfon 93 844 41 40.

El projecte GenerArt té com a objectiu reflexionar, compartir i transformar pensaments i experiències des d'una perspectiva de gènere. Es persegueix sumar accions a Cardedeu que aportin revisar i experimentar sobre el gènere i el paper de les dones i els homes en la societat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: