|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 30 de març de 2011

Taller per tractar el dol migratori entre la població femenina

Començarà el dimarts 5 d'abril i s'allargarà fins el 14 de juny.
L'Ajuntament de Cardedeu han organitzat un taller per tractar el dol migratori amb la població immigrant femenina. Aquest col·lectiu pateix situacions comunes que poden incidir en l'augment de les situacions d'estrès. Aquest fet pot tenir com a conseqüència l'aparició d'un ampli conjunt de símptomes psíquics i somàtics que s'han d'avaluar des d'una perspectiva transcultural.

El taller, que s'organitza per tercera vegada al municipi i que ha estat pioner en aquest àmbit, té com a objectiu promoure el benestar psico-físic dels ciutadans d'origen immigrant i facilitar una adequada elaboració dels diferents dols i de l'estrès que pot suposar tot procés migratori.

Va destinat a dones de qualsevol país de procedència que entenguin i parlin mínimament català o castellà, i que vulguin participar d'una activitat que els aportarà una millora en la gestió de l'estrès i el dol migratori. L'impartirà Eugènia Aguareles, terapeuta de la Gestalt, que realitzarà activitats dinàmiques que ajudin les assistents a intercanviar experiències i a gestionar millor la seva situació i els seus sentiments.

El taller començarà el dimarts 5 d'abril i fins el 14 de juny, i es farà cada dimarts de 16 a 18 h a Can Borràs (c. Dolors Granés, 2).

Més informació i inscripcions:
Serveis Personals - Can Borràs
Tel. 93 844 41 40
• Saida Azizi, agent d'acollida
• Encarna Duro, tècnica de Diversitat i ciutadania

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: