|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 23 de gener de 2018

Taller d'introducció al fanzine a la biblioteca

Dissabte 3 de febrer, de 10 a 14 h, adreçat a joves a partir de 12 anys i a adults. El taller acaba amb una autoedició feta per cada persona participant.

La Biblioteca Marc de Vilalba ha preparat un taller d'introducció al fanzine "El fanzine modest" adreçat a joves a partir de 12 anys i a adults per al dissabte 3 de febrer, de 10 a 14 h. El taller és gratuït.

Consisteix en una explicació del procés global per generar un fanzine: idea, esbossos, formalització, paginació, maquetació, enquadernació, distribució... i des d'un enfocament teòric-pràctic. El taller finalitza amb una autoedició feta per cada participant (si decideixen treballar individualment).

Un fanzine és una publicació amateur realitzada per aficionats, amb pocs mitjans i que tracta de temes culturals (música, còmic, etc.) alternatius.

Inscripcions al taller "El fanzine modest" a l'enllaç situat al costat d'aquestes línies. 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: