|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dimarts, 8 de gener de 2013

Tall provisional del carrer Vilaseca, entre Molí i Marià Borrell

Actualització: La situació es podria normalitzar dijous a la tarda o divendres al matí. S'hi estan duent a terme unes obres de reparació del paviment.

Aquest dimecres a les 8.30 h quedarà tallat el tram del carrer Vilaseca entre els carrers Molí i Marià Borrell. Els vehicles provinents del c/ Vilaseca es desviaran pel carrer Dr. Daurella (que provisionalment canviarà de sentit) passant per davant de l'Ajuntament. Els vehicles que baixin pel carrer Marià Borrell hauran de girar a la dreta quan arribin a la intersecció amb el carrer Vilaseca. En el carrer del Molí, en el tram entre el carrer Lluís Llibre i el carrer Vilaseca, estarà prohibida la circulació, excepte per als veïns, a qui se'ls garantirà l'accés al tram del carrer.

El tall es farà per unes obres de reparació del paviment del carrer Vilaseca cantonada amb el carrer Marià Borrell, i que realitzarà la brigada municipal.

 

Actualització: està previst que el tram es pugui reobrir dijous a la tarda o divendres al matí.

 


Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: