|  Mida text
Inici Imatge decorativa └mbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciˇ municipal Imatge decorativa Serveis i trÓmits Imatge decorativa Oferta p˙blica Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

NotÝcies Mobilitat

Dilluns, 1 de setembre de 2014

Tall de la circulaciˇ i prohibiciˇ d'aparcament a l'av. del Ferrocarril

ACTUALITZACIË: EstÓ previst que dimecres 10 a la tarda es reobri al trÓnsit l'av. del Ferrocarril degut a les condicions climatol˛giques favorables i al bon ritme dels treballs.

El dilluns 8 de setembre es tallarà la circulació i es prohibirà l'aparcament a l'av. del Ferrocarril des de l'av. de Catalunya en direcció a la Granja Viader. El motiu són les obres de l'av. del Ferrocarril: es pavimentarà el tram final amb asfalt, actualment sense paviment, per tal de donar continuïtat al paviment d'asfalt existent a la zona de l'estació d'ADIF. Es col•locarà una tanca de seguretat d'acer i fusta i es reforçarà una part del talús del camí en contacte amb la Riera de Vallforners.

Està previst que el tall duri fins al divendres dia 12 de setembre. L'actuació es finançarà amb pressupost municipal.


També entre el 8 i el 12 de setembre està previst tallar la circulació a l'av. Mare de Déu de Montserrat, entre els carrers Josep Maria Folch i Torras i Bellsolar, i el trànsit rodat es desviarà pels carrers adjacents (consulteu el plànol adjunt). El motiu del tall són les actuacions que s'hi faran a la calçada per eliminar els sots actuals produïts per les arrels dels arbres. Aquesta actuació també es finançarà amb pressupost municipal.

Adreces i telŔfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colĚlaboraciˇ de: