|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dilluns, 29 de setembre de 2014

Tall al carrer Dr. Ferran

Està previst que es talli dimarts dia 30 i, segons l'estat de les obres, es podria reobrir al trànsit entre el 4 i 6 d'octubre.
Aquest dimarts dia 30 està previst que es talli al trànsit el carrer Doctor Ferran entre el carrer Lluís Llibre i la plaça Sant Joan. El motiu són les obres de millora del clavegueram i renovació de l'asfalt del carrer que s'hi duran a terme.

Es preveu que les obres finalitzin divendres 10 d'octubre. Si l'estat de l'obra ho permet, el carrer quedarà obert al trànsit entre el 4 i 6 d'octubre per tal de minimitzar les afectacions a la mobilitat del municipi.

L'actuació consistirà en la millora de la recollida superficial de les aigües de pluja i la reparació dels trams de clavegueram en mal estat. Posteriorment també es renovarà l'asfalt de tot el carrer, i se substituirà la rampa de sortida del pas elevat a l'alçada de Lluís Llibre que actualment és de peces prefabricades per una rampa d'asfalt amb un pendent més suau.

Aquesta actuació s'emmarca dins les obres d'asfaltat de diversos carrers de Cardedeu, que compten amb un pressupost total de 175.000 euros (IVA inclòs) provinents del pressupost municipal. Les obres de millora del sanejament tenen un cost estimat de 7.000 euros, i van a càrrec de la taxa de clavegueram.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: