|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dijous, 20 de febrer de 2014

Sortida guiada per celebrar la 20a edició del Voluntariat per la llengua a Cardedeu

Ruta per conèixer tres ermites de l'entorn el diumenge 9 de març.
Amb motiu de la 20a edició del Voluntariat per la llengua a Cardedeu, s'ha proposat a alumnes dels cursos de català i voluntaris per la llengua de Cardedeu i Llinars fer una ruta circular guiada per conèixer tres ermites de l'entorn: Sant Corneli, Sant Jaume de Rifà i Sant Julià d'Alfou. La sortida està prevista per al diumenge 9 de març, amb el guiatge i la col·laboració de Pau Urgell, de la llibreria Espai31.


Ruta guiada per Sant Corneli, Sant Jaume de Rifà i Sant Julià d'Alfou:

Itinerari: comencem amb un primer tram urbà on es poden veure algunes construccions modernistes, després deixem els Dominics per endinsar-nos, entre camps, en el terme municipal de Sant Antoni de Vilamajor, i retornem per Alfou i pel camp d'aviació de la guerra civil.

Informació de la sortida:
Dia: diumenge 9 de març de 2014
Hora de trobada: 9.30 h. Hora aproximada d'arribada: 13.30 h
Lloc de sortida i arribada: Espai31 (carrer Teresa Oller, 31 Cardedeu)
Dificultat: baixa-mitjana
Cal dur: aigua, esmorzar i calçat còmode
Cost: 3 € per persona (gratuïta, per a menors de 12 anys)

Ermita de Sant Corneli. És una de les capelles més antigues de Cardedeu. Fou dedicada inicialment a Sant Corneli i Sant Cebrià

Ermita de Sant Jaume de Rifà. Antiga església i antic convent de donades del municipi de Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental), dependent de la parròquia de Sant Julià del Fou.

Ermita de Sant Julià d'Alfou. Temple del segle XII, ampliat durant els segles XVI, XVII, XVIII i XIX com ens indica la data de 1643 de la portalada de ponent. Forma part d'un conjunt monumental junt a la rectoria i Can Llança.

Organització:
Oficina de Català de Cardedeu - Vil·la Paquita
Telèfon: 93 846 18 27

Amb la col·laboració de:
Pau Urgell, de l'Espai31
espai31@gmail.com
Telèfon: 606821561

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: