|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dissabte, 14 de novembre de 2015

Solidaritat i dol per les víctimes dels atemptats de París

Comunicat de l'Ajuntament de Cardedeu

L’Ajuntament de Cardedeu condemna enèrgicament els execrables atacs terroristes que van posar fi a la vida de més de 120 persones aquest divendres a la nit a París i es solidaritza amb les famílies de les víctimes. Aquests actes ens demostren, una vegada més, que la barbàrie no només no té ni creença religiosa ni nacionalitat sinó que no compta amb cap justificació possible.

Des del nostre municipi, i com a ciutadans i ciutadanes europees, volem respondre amb indignació i fermesa a les morts de París, com cal respondre a la violència de la llarga llista de conflictes arreu del món. També, avui amb més força, volem reclamar una vida digna per a tothom i exigir polítiques exteriors responsables als estats. Ara més que mai, Europa ha de saber respondre a aquest crim atroç amb serenitat, sense deixar-se endur per discursos islamòfobs, racistes i xenòfobs que no responen als valors fundacionals de solidaritat i drets humans; i en cap cas restringir els drets de totes aquelles persones que en aquests moments busquen acollida a Europa, moltes de les quals, fugen de la mateixa crueltat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: