|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 13 de gener de 2015

Oberta la convocatòria de proves de llengua catalana (DGPL)

Les inscripcions es poden fer del 30 de gener al 18 de febrer i les proves seran als mesos de maig i juny.
Queda oberta la convocatòria de proves per a l'obtenció dels certificats de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Per acreditar els teus coneixements en català, del 30 de gener al 18 de febrer, inscriu-te a les proves d'obtenció de certificats de llengua catalana a www.gencat.cat/llengua/certificats. Les proves tindran lloc entre maig i juny.

Les sol·licituds es poden presentar per mitjà de l'Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya: www.gencat.cat/ovt

El títol obtingut dependrà del nivell demostrat. Existeixen cinc nivells independents que es basen en el Marc europeu comú de referència per a les llengües:

- Nivell bàsic (A2)
- Nivell elemental (B1)
- Nivell intermedi (B2)
- Nivell de suficiència (C1)
- Nivell superiori (C2)

Són títols oficials amb reconeixement internacional i de validesa indefinida. Per una bona preparació de les proves és aconsellable saber com són els exàmens. Per tenir els recursos més adequats per a la preparació i estudi es pot consultar, per cada certificat, els objectius, l'estructura (percentatge de les àrees i punts de tall) i els continguts de la prova - també es dóna accés a una prova de mostra i un cercador de recursos per aprendre català - (el link per accedir-hi es troba a la dreta).


Direcció General de Política Lingüística:

Telèfon: 93 467 91 3
Bústia de contacte: www.gencat.cat/llengua/bustia/

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: