|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 4 d'octubre de 2012

Conveni entre la Diputació i l'Ajuntament per millorar la carretera de Cànoves

La Diputació executarà les obres i les finançarà, i l'Ajuntament es farà càrrec de la conservació i manteniment. L'objectiu és millorar la seguretat a la via.

El conveni té com a objectiu regular les competències respectives de les dues administracions en relació a la conservació i manteniment de les obres que s'executaran en el tram de la carretera BV-5108, que va des de la rotonda de la Plaça de la Porta Oberta, a Cardedeu, fins a la intersecció amb la carretera BP-5107, un cop se n'hagi efectuat la recepció.

Segons aquest conveni, la Diputació de Barcelona, que ha redactat el projecte constructiu de les obres, a través de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, també les finançarà i serà l'administració responsable de dirigir-les i executar-les. Per la seva banda, l'Ajuntament, un cop acabada l'actuació, es farà càrrec de la conservació i manteniment de tots els elements d'urbanització de la carretera, rotonda i àrees pròximes que pertanyin al seu terme municipal.

El projecte té per finalitat millorar aquest tram de la carretera BV-5108, eixamplant-ne la calçada, que ara té una amplada clarament insuficient, i millorant-ne el traçat i el ferm. L'eixamplament de la carretera, que tindrà dos carrils de 3m, més vorals d'1m, s'aprofitarà per introduir elements de reducció de velocitat, com ara tres noves rotondes, que a més d'ordenar el trànsit a les interseccions més importants, tenen l'efecte d'evitar les grans velocitats que s'han observat en aquesta carretera durant els darrers anys.

També se'n millorarà la senyalització, les proteccions i el drenatge, en una actuació que vetllarà per la integració ambiental de l'obra, el pressupost de licitació de la qual ascendeix a  4.477.721,74 €.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: