|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Ple municipal

Divendres, 16 de maig de 2014

Sessió extraordinària del ple municipal: dijous 22 de maig

La sessió plenària es farà a les 20 h a la Casa Consistorial, amb el següent ordre del dia
1. Dictamen relatiu a l'aprovació de la resolució del recurs de reposició interposat per "Aguas Potables y Mejoras de Cardedeu, S.A.", contra la comunicació de l'Ajuntament de Cardedeu de 26 de febrer de 2014, referent al cànon variable del contracte de concessió del servei municipal d'aigua.

2. Dictamen relatiu a l'aprovació de la resolució de les al.legacions formulades per "Aguas Potables y Mejoras de Cardedeu, S.A." a l'acord plenari de 27 de febrer de 2014, referent a les obligacions econòmiques derivades del contracte de concessió del servei públic d'abastament d'aigua potable.

3. Dictamen relatiu a l'aprovació de la resolució de les al.legacions formulades per "Aguas Potables y Mejoras de Cardedeu, S.A." a l'acord plenari de 27 de febrer de 2014, referent a la penalitat contractual derivada de l'incompliment del concessionari del servei públic d'abastament d'aigua potable.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: