|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dijous, 12 de juny de 2014

Serveis Socials engega un programa per detectar situacions de risc en persones d'edat avançada

El programa "Els Serveis Socials, més a prop" també té com a objectiu informar els majors de 80 anys dels recursos socials i comunitaris.
La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament ha engegat un programa adreçat a persones de més de 80 anys en l'àmbit de l'atenció domiciliària. "Els Serveis Socials, més a prop" es desenvolupa en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l'empresa Fundació Desenvolupament Comunitari. La finalitat d'aquest programa és identificar situacions de necessitat per tal de prevenir possibles situacions de risc o vulnerabilitat, i poder informar sobre els recursos socials i comunitaris.

Per dur-ho a terme es realitzaran un seguit d'entrevistes a les persones majors de 80 anys que mai han estat ateses pels serveis socials (previ avís via telefònica o presencial per part de personal acreditat i amb els logotips de les dues entitats col•laboradores). A Cardedeu hi ha gairebé 800 persones majors de 80 anys. Després d'excloure les persones que ja han estat ateses alguna vegada pels serveis socials i que, per tant, ja coneixen el servei i la manera d'accedir-hi, el programa n'intentarà localitzar 470. Les entrevistes començaran el dilluns dia 16 de juny i està previst que finalitzin a finals de juliol.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: