|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimecres, 11 d'abril de 2018

Segona Diada Castellera de Cardedeu

La plaça de l'Església tornarà a acollir castells aquest dissabte 14 d'abril a la tarda, amb la participació de tres colles.

La segona Diada Castellera de Cardedeu se celebrarà el dissabte 14 d'abril, a la tarda, a la plaça de l'Església. Hi participaran la Colla Jove de Barcelona, els Bordegassos de Vilanova i la colla amfitriona, els Xics de Granollers.

La jornada començarà a les 5 de la tarda amb el taller "Enfaixa't", per provar la tècnica de com es fan els castells. Una hora després, a les 6 de la tarda, començaran les actuacions de les colles. Tothom hi és convidat a fer pinya per fer possibles unes torres humanes ben fermes. En acabar, hi haurà sopar popular prèvia reserva al restaurant Tarambana.

Cardedeu és la segona població amb més castellers a Xics després de Granollers, aproximadament un 10% de la colla. De fet, una gran part d'anxanetes i acotxadors (pom de dalt) són canalla de Cardedeu. Els Xics assagen els dimarts i divendres a La Troca (av. d'Enric Prat de la Riba, 77, Granollers).

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: