|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dilluns, 7 de gener de 2013

Segon Sopar a la Rebotiga

Serà aquest dimecres dia 9, al Mercat Municipal, i està obert a tots els comerciants i botiguers del poble.

La Unió de Botiguers i Comerciants de Cardedeu (UBC) i el Mercat Municipal, amb la col·laboració de les Regidories de Comerç i Promoció Econòmica, han organitzat el segon Sopar a la Rebotiga, una trobada-sopar oberta a tots els botiguers i comerciants de Cardedeu. Serà aquest dimecres dia 9, a les 21.30 h al Mercat Municipal.

En aquesta ocasió la gastrònoma i cuinera Ada Parellada, propietària del restaurant Semproniana de Barcelona, serà a la trobada per explicar les seves experiències en positiu. Aprofitarem per posar en comú també experiències dels diferents models de promoció del comerç al nostre poble.

El preu del sopar és de 15 euros i cal fer reserva a la UBC, el Mercat Municipal o les regidories de Comerç i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament (93.844.40.04). Caldrà abonar el preu del sopar al fer la reserva.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: