|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dilluns, 29 d'octubre de 2012

Se suspèn la sessió de treball del Pla Local de Prevenció de Residus

Els ciutadans podran fer les seves aportacions a través d'internet del 5 al 9 de novembre.

La sessió de treball del Pla Local de Prevenció de Residus, programada per aquest dimarts 30 d'octubre, i que anava dirigida a recollir les aportacions de la ciutadania, queda suspesa a causa del baix nivell d'assistència que es preveia. Per poder comptar amb la participació dels veïns de Cardedeu s'està preparant un altre procediment, aquest per internet, que permetrà que la ciutadania que  ho desitgi pugui accedir a l'esborrany amb les accions per al Pla Local de Prevenció de Residus i fer-hi les seves aportacions.

L'Ajuntament de Cardedeu ha encarregat la redacció del Pla Local de Prevenció de Residus amb l'objectiu d'impulsar estratègies de prevenció i aconseguir una reducció real de la generació de residus municipals. En aquest sentit, el Pla pretén desenvolupar diferents estratègies de prevenció i concretar actuacions que a mitjà i curt termini s'hauran de dur a terme en l'àmbit de prevenció de residus municipals. Aquesta actuació ha estat subvencionada per l'Agència de Residus de Catalunya.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: