|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dimarts, 5 d'agost de 2014

Robatori de cable elèctric, tapes de fanals i caixes de connexió de l'enllumenat públic de Cardedeu

La reposició del material sostret tindrà un cost de prop de 3.700 euros.
Entre els dies 28 i 29 de juliol es va produir un robatori al Polígon Sud de Cardedeu. Uns desconeguts van tallar i es van endur cables de subministrament elèctric, i van sostreure també onze tapes i les seves corresponents caixes de connexió de punts de llum i fanals, tot plegat material propietat de l'Ajuntament de Cardedeu, corresponent a l'enllumenat públic del municipi. De cable de coure de subministrament elèctric n'han desaparegut prop de 240 metres.

El material i la seva reposició tindran un cost aproximat de 3.700 euros. La Policia Local ha iniciat una investigació per esclarir els fets. Es desconeix, de moment, qui és l'autor o autors del robatori.

Des de l'Ajuntament s'agrairà que, si algun ciutadà veu moviments estranys o situacions sospitoses, n'informi la Policia Local.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: