|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimarts, 28 de maig de 2013

Reunió informativa sobre les obres a la Diagonal Fiveller i a la plaça Marc Viader

Dimarts 28 de maig, a les 20 h, al Centre Cultural.
Durant el mes de juny començaran les obres per transformar la Diagonal Fiveller i la plaça Marc Viader en vies de plataforma única i de prioritat per a vianants. Amb aquesta actuació, es reduirà també la velocitat de circulació dels vehicles, augmentant la seguretat dels vianants. És previst que les obres durin 6 mesos aproximadament.

Per tal d'explicar-vos els detalls del projecte i de les afectacions que comportaran les obres als veïns, als aparcaments i a la circulació de vehicles, us convoquem a la reunió informativa que tindrà lloc el dimarts 28 de maig, a les 20 h, al Centre Cultural de Cardedeu. Hi assistiran representants de l'empresa que farà les obres, tècnics municipals i membres del govern.

Esperem la vostra assistència per informar-vos de primera mà d'aquesta obra que canviarà la fisonomia d'aquesta zona vital del centre.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: