|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dilluns, 28 de novembre de 2016

Resultats del concurs de cartells per al Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

Carlota Martínez, de l'Institut el Sui, és la guanyadora
El concurs de cartells per la jornada d'esport inclusiu que se celebrà el 17 de desembre ja té guanyadora. El primer premi és per la Carlota Martínez, de 1r d'ESO A de l'Institut El Sui. El segon premi és per l'Ana Lozano, de 1r d'ESO B de l'Institut El Sui, i el tercer per Jéssica Pageuau, de 1r de Batxillerat B, de l'Institut Manel Raspall. Els accèssits són per Ivo Zuluaga, de 1r d'ESO C de l'Institut El Sui, i Ainhoa Rodriguez, de 1r d'ESO A, de l'Institut El Sui.

Enguany s'ha convocat un concurs de cartells entre l'alumnat de 1r d'ESO a 2n de Batxillerat per triar el cartell de la jornada d'esport inclusiu que es farà el dissabte 17 de desembre, de 10 a 14 h, al Pavelló municipal d'esports. El cartell guanyador serà la imatge de la jornada i el que servirà per difondre i publicitar l'acte. La resta de cartells s'exposaran a l'entrada del Pavelló amb motiu de la jornada d'esport inclusiu.

Enhorabona a les persones premiades i gràcies a tot l'alumnat que hi ha participat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: