|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dimarts, 24 de maig de 2016

Renovació del col·lector d'aigües residuals en un tram del Torrent Llibre

Aquesta setmana també comencen les obres de connexió del drenatge de la carretera de Cànoves, continuació de les obres de 2013.
Aquesta setmana han començat les obres de renovació d'un tram del col·lector en alta d'aigües residuals, entre el passatge Torrent Llibre (Emili Vendrell) i l'aparcament del carrer Rosa Sensat, sota l'escola Mil·lenari. Aquesta és una fase de continuació de les obres de renovació de la xarxa de sanejament en alta del passeig Colom, i servirà per continuar millorant l'estat del Torrent Llibre, reduint els abocaments d'aigües residuals i augmentant les condicions de salubritat del torrent tal i com s'ha anat fent els darrers anys segons el Pla Director de Clavegueram i les diverses actuacions amb el Consorci per a la Defensa del Riu Besòs i l'Agència Catalana de l'Aigua. En aquest cas, executa l'obra el Consorci del Besòs, a càrrec de l'ACA, amb un cost de prop de 250.000 euros.

D'altra banda, aquesta setmana també és previst que la Diputació de Barcelona iniciï les obres de connexió del drenatge de la carretera de Cànoves, des de la plaça de la Porta Oberta fins a la riera de Vallforners, que discorrerà paral·lel a l'avinguda de Sant Hilari. Es tracta d'una actuació que complementa les obres de millora de la carretera de Cardedeu a Cànoves que es van fer el 2013. La Diputació invertirà 59.682 euros en aquesta obra.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: