|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Serveis

Dimarts, 4 de juny de 2013

Renovació del clavegueram dels carrers Maternitat d'Elna, Girona i Mare de Déu del Pilar

Les obres han començat aquesta setmana.
Aquesta setmana han començat les obres de renovació del clavegueram d'alguns carrers del barri de la Granada propers a l'escola Mil·lenari. En concret, es renovarà la xarxa del carrer de la Maternitat d'Elna (entre Gran Via Tomàs Balvey i Girona), carrer Girona (entre Maternitat d'Elna i Mare de Déu del Pilar) i carrer Mare de Déu del Pilar (entre Girona i Rosa Sensat). Les obres s'executaran per fases.

La primera fase és la del carrer Maternitat d'Elna per ser l'àmbit d'obra més allunyat de l'escola Mil·lenari, i no pertorbar així el desenvolupament normal de l'activitat escolar. Aquesta fase té una durada prevista de dues setmanes, amb les afectacions següents:

• Gran Via Tomàs Balvey estarà tallat entre el c. Mare de Déu de la Mercè i el Torrent Llibre (cul de sac), excepte veïns
• Maternitat d'Elna Llibre estarà tallat entre Gran Via Tomàs Balvey i Girona
• Girona estarà tallat entre Maternitat d'Elna i Mare de Déu de la Mercè (cul de sac), excepte veïns
Els guals no estan afectats en cap dels carrers en obres.

Un cop fet aquest tram, es treballarà al carrer Rosa Sensat i a la part inferior del carrer Mare de Déu del Pilar. És previst executar els trams d'obra davant l'escola Mil·lenari a partir del 25 de juny, un cop finalitzat el curs escolar.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: