|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Eficiència energètica

Dilluns, 9 d'octubre de 2017

Renovació de l'enllumenat de Mare de Déu del Pilar amb tecnologia led

D'aquesta manera es millora l'estalvi i l'eficiència energètica en el tram entre els carrers Llinars i Balmes. També s'ha col·locat una nova columna al pas de vianants del carrer Doctor Klein.

L'enllumenat públic del tram del carrer Mare de Déu del Pilar entre els carrers Llinars i Balmes se substituirà per tecnologia led per millorar l'estalvi i l'eficiència energètica. A més, per reforçar la il·luminació del pas de vianants amb el carrer de Doctor Klein, s'ha instal·lat una nova columna d'enllumenat davant la Biblioteca. El tipus de llum led comportarà un canvi colorimètric important ja que passarà a ser llum blanca de tipus càlid, cosa que farà millorar la visibilitat nocturna amb menys quantitat de llum i amb molt menys consum elèctric que les actuals lluminàries de vapor de sodi.

Aquest canvi es fa seguint el Pla d'Estalvi Energètic en l'enllumenat públic, redactat conjuntament amb l'Oficina tècnica de Canvi climàtic i Sostenibilitat dels Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. S'ha prioritzat l'actuació en aquesta zona cèntrica per millorar un dels eixos comercials més importants del poble i una zona de molta afluència i de pas tant de vianants i bicicletes, com de vehicles.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: