|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dilluns, 20 de febrer de 2017

Remodelació del jardí del Museu

Les plantes remeieres es reubicaran en espais més adequats del jardí, es crearà una nova zona de descans i s'hi instal·larà nova senyalització informativa i divulgativa.

Aquesta setmana han començat les tasques de remodelació del jardí de plantes remeieres del Museu Arxiu Tomàs Balvey. Després de més de 10 anys de la primera reorganització, els arbres han crescut i l'ombra que fan impedeix viure algunes de les espècies plantades. A més, s'han incrementat les activitats i els usos del jardí, fent necessària la reubicació de les plantes remeieres en espais més propicis a les seves característiques.

La nova reorganització i distribució del jardí del Museu potenciarà l'espai com a sala d'exposicions a l'aire lliure, actuant de complement de la temàtica central del Museu, dedicada al món de la salut i dels remeis. El nou jardí comptarà amb una zona de repòs i amb nova senyalística divulgativa.

La brigada d'obres i tècnics municipals, amb l'assessorament del paisatgista Eliseu Guillamon, són els encarregats de la remodelació del jardí del Museu, que també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. La reobertura del jardí és prevista pel 30 d'abril amb una passejada guiada per conèixer els usos de les diferents plantes remeieres plantades.

Imatges

Més Informació
Enllaç Web del Museu Arxiu Tomàs Balvey

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: