|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dilluns, 7 de març de 2011

Remodelació de la plaça de Ramon Macip

Les obres de millora comencen demà i s'allargaran aproximadament un mes.
Demà 8 de març començaran les obres de remodelació parcial de la plaça de Ramon Macip, a Can Serra. L'actuació consisteix en l'eliminació del mur que delimita amb la carretera de Dosrius per fer-hi un talús vegetal, l'eliminació del mur que dóna amb el carrer d'Esteve Barangé, la retirada de l'arbrat que delimita amb el carrer de Girona per fer voreres accessibles, i la millora de l'enllumenat de la plaça amb la substitució d'un fanal per una columna i focus, entre d'altres. Les places d'aparcament del carrer Esteve Barangé passaran a ser d'estacionament en fila. És previst que les obres de millora de la plaça s'allarguin un mes aproximadament.

Les obres estan finançades a càrrec de millores pendents d'obres del FEOSL, per tant no tenen cap cost pel municipi. El pressupost de l'obra és d'uns 25.000 euros.

Mentre duri la reforma, no es podrà estacionar als carrers Girona i Esteve Barangé, en els trams que limiten amb la plaça.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: