|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Divendres, 20 de novembre de 2015

Rap als instituts i al CECUCA amb Pau Llonch i At Versaris

L'alumnat de 3r d'ESO va fer tallers a càrrec del líder d'At Versaris.
Durant la primera quinzena de novembre, els alumnes de tercer d'ESO dels tres IES de Cardedeu han tingut ocasió de gaudir d'un singular taller de rima a càrrec de Pau Llonch, cantant del grup At Versaris, durant dues hores lectives i al seu mateix institut.

El taller consistia en una introducció a la història i els contextos socials de la música rap, amb especial incís als valors d'igualtat i convivència, contra el racisme, la xenofòbia, el feixisme, l'homofòbia i el sexisme. Tot seguit, s'abordaven les estructures de mètrica, rima i ritme, pròpies de la poètica i la música RAP (rhythm and poetry, ritme i poesia), amb una petita mostra de cant en directe del mateix Pau Llonch i la posterior escriptura i pràctica de l'alumnat.

El cicle de tallers va finalitzar amb el concert d'At Versaris de dissabte 14 de novembre i que va aplegar uns 150 joves, la majoria provinents dels instituts.

Els tallers de rap, van ser una proposa de l'organització de la mostra de poesia PAM! - Poesia a Manta, i han estat inclosos dins el programa de captació de nous públics de la Diputació de Barcelona, amb especial èmfasi per a l'avinguda d'espectadors joves als teatres i auditoris com el CECUCA. Aquestes actuacions, emmarcades en les polítiques culturals de l'Ajuntament de Cardedeu, van ser destacades com a exemple de bones pràctiques a la darrera una jornada del Circuit de l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: