|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Divendres, 2 de febrer de 2018

Ràdio Televisió Cardedeu dona a l'Arxiu una còpia digitalitzada de les primeres 1.000 emissions

L'entitat ha digitalitzat els primers 20 anys de les seves emissions. La donació s'oficialitzarà en un acte el dimecres 7 de febrer, a les 19 h.

Ràdio Televisió Cardedeu ha donat a l'Arxiu Municipal de Cardedeu una còpia digitalitzada dels primers 20 anys de l'entitat, que corresponen a les 1.000 primeres emissions, entre els anys 1982 i 2002.

Per oficialitzar la donació, s'ha preparat un acte el dimecres 7 de febrer, a les 19 h, a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament. Hi assistiran el president de l'Associació d'Amics de Ràdio Televisió Cardedeu, Manel Calbet, l'alcalde, Enric Olivé, i la regidora de Comunicació, Marta Cordomí. Durant l'acte es projectarà un vídeo resum d'aquestes primeres 1.000 emissions.

La donació de la còpia digitalitzada s'ha materialitzat a petició de l'entitat per preservar la conservació d'aquest valuós material audiovisual, que és també la història de Cardedeu. En un futur, és previst que els arxius siguin consultables.

La digitalització és un treball complicat, llarg i costós, per la diversitat de formats i la necessària documentació de les emissions. Però és imprescindible fer-ho per la seva conservació i per facilitar-ne l'accés. Aquest material, veritable història audiovisual de Cardedeu, forma part ara de l'Arxiu Municipal de la vila.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: