|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Dilluns, 8 de març de 2010

Quaranta persones visiten els equipaments projectats o en construcció de Cardedeu

Un grup de quaranta persones format per representants d'entitats, veïns del municipi, tècnics municipals i polítics van participar dissabte a la visita guiada pels equipaments en construcció o en projecte de Cardedeu.
Els participants, prèviament inscrits, van poder conèixer de primera mà com són els nous equipaments, com seran els que estan projectats i les principals inversions que s'estan fent al municipi. Els assistents es van mostrar especialment interessats per la coberta de la pista poliesportiva del parc Pompeu  Fabra, per la posada en funcionament de la nova biblioteca i per les futures dependències de la Policia Local a Can Borràs.

La ruta també va fer parada al mercat municipal, que serà reformat aquest any, al nou gimnàs de l'escola Granés, a la sala polivalent de la Tèxtil Rase i a les noves instal·lacions del Patronat Municipal d'Esports.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: