|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dilluns, 15 de juny de 2009

Prova pilot per tancar un tram de Dr. Klein i convertir el vial en illa comercial i de vianants

A partir d'aquest dissabte 20 de juny i durant 4 caps de setmana es tancarà el carrer Dr. Klein, des del carrer Sant Ramon i fins a la carretera de Cànoves, per convertir aquest vial en una illa comercial i de vianants.
El tancament es farà a partir de les 16 hores del dissabte i fins el migdia de dilluns, un cop finalitzat el mercat setmanal. Durant 4 caps de setmana es farà una prova pilot que després serà avaluada per tots els agents implicats per a decidir si la iniciativa es manté o es reajusta.

La mesura compta amb el vist-i-plau de l'associació de veïns del Centre, la Unió de Botiguers i els veïns i comerciants més directament afectats de Dr. Klein i ctra. de Cànoves. Els veïns i comerciants també han obtingut el compromís de l'Ajuntament d'arranjar l'aparcament públic gratuït del carrer Sant Ramon, d'incrementar la vigilància en aquest aparcament en les hores de vigència de la zona vermella, i d'intensificar la neteja al centre durant el cap de setmana.

La proposta de tancament de Dr. Klein també es va tractar en l'última sessió de la Comissió per a la Mobilitat i la Millora urbana.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: