|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 21 d'octubre de 2014

Prop de 90 persones participen a la 5ena Nit de l'Emprenedoria

Enguany la jornada s'ha centrat en el finançament de projectes empresarials
Prop de 90 persones han participat a la 5ena Nit de l'Emprenedoria celebrada divendres 17 d'octubre al Centre Cultural de Cardedeu. L'alcaldessa, Calamanda Vila, va obrir l'acte reconeixent la valentia dels emprenedors i emprenedores que enceten un projecte que, a més de ser un mitjà per viure, aporten valor a la societat.

La taula rodona va comptar amb la participació de Jose Pedro Tarango, tècnic financer de Barcelona Activa; Jordi Petit, soci fundador de Vantum Corporate; Raúl Rodríguez, director de zona del BBVA; i Ricard Bonastre, director del màster d'emprenedoria i innovació del TecnoCampus Mataró Maresme i fundador de Lead Reatings. Durant el debat, emprenedors i emprenedores de Cardedeu van compartir les seves experiències i necessitats amb els ponents.

Després del debat es van lliurar els diplomes de la segona edició del Curs superior de màrqueting 2.0, xarxes digitals i comerç electrònic.

Va cloure l'acte el conseller Felip Puig, que va subratllar la conveniència que les empreses consolidades que funcionen i funcionen bé s'impliquin en projectes emprenedors com a mecanisme d'impuls financer intel·ligent.

Més informació sobre les exposicions de la taula rodona de la 5ena Nit de l'Emprenedoria a www.csetc.cat

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: